Doe mee!

Tijdens het JOT. festival hebben ruim 70 jongeren zich aangemeld om te helpen bij het realiseren van de ideeën die bedacht zijn op 7 juni. Wil jij ook meedoen en meehelpen om de ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren? Meld je dan aan voor een thema of neem contact met ons op. 

Bekijk alle thema’s

Wil je vrijwilliger worden? Dat kan! We kunnen altijd hulp gebruiken bij de uitvoering van de ideeën of bij de organisatie van het volgende JOT. Festival in 2021. Stuur een mail naar info@jongerentopgroningen.nl en meld je aan als vrijwilliger.

Pareltjes

Naast de thema’s (kijk hier!) die gekozen zijn om verder aan te werken zijn er ook een aantal project ideeën, zogenoemde pareltjes, waar we samen met jou aan willen werken. We zijn op zoek naar de bedenkers van de projecten. Op de site en onderaan in de nieuwsbrief vind je de pareltjes. Ben jij één van de bedenkers of wil je helpen bij de uitvoering? Meld je dan aan! 

Trash for Cash

Een wedstrijd om het meeste afval te verzamelen met kans op een vette geldprijs. Wat moet er gebeuren om dit te realiseren en hoe geef je bekendheid aan dit event? Hoe krijgen geld om dit idee verder uit te werken? Een paar vragen die je moet beantwoorden voordat je kunt beginnen. Was jij de bedenker van dit idee tijdens het JOT. Festival of lijkt het je een gaaf idee? Geef je dan op voor Trash For Cash! Vermeld je naam, mailadres, telefoonnummer en het idee waar je mee aan de slag wilt duidelijk in de mail. 

 Aanmelden Trash

 

Kinderregering

Hoe wordt alles geregeld in dit land? Hoe doen ze dat in Den Haag? En zou het niet een goed idee zijn om een kinderregering mee te laten regeren? Maar hoe dan? Wat heb je daarvoor nodig? Was jij de bedenker van dit idee tijdens het JOT. Festival of lijkt het je een gaaf idee? Geef je dan op voor de Kinderregering! Vermeld je naam, mailadres, telefoonnummer en het idee waar je mee aan de slag wilt duidelijk in de mail. 

Aanmelden Kinderregering

 

Museum Dorpentour

Eén week een themafeest in een versierd en gezellig dorp dat je samen maakt. Elk dorp heeft een thema (bijvoorbeeld geschiedenis, of juist de toekomst). Je gaat informatie verzamelen en bedenkt zelf hoe je dit op een leuke manier kunt laten zien. Meerdere dorpen doen dit, zodat je op tour kunt. Hoe organiseer je dit? Hoeveel geld is er nodig? Wie moet het weten? Was jij de bedenker van dit idee tijdens het JOT. Festival of lijkt het je een gaaf idee? Geef je dan op voor de Museum Dorpentour! Vermeld je naam, mailadres, telefoonnummer en het idee waar je mee aan de slag wilt duidelijk in de mail. 

Aanmelden Dorpentour

 

JongerenRaad Gemeenten

Waarom beslissen alleen volwassen wat er in een gemeente gebeurt? Met een speciale JongerenRaad wordt iedereen gehoord ook jij! Hoe kan dit uitgevoerd worden en waar beginnen we in jouw gemeente? Was jij de bedenker van dit idee tijdens het JOT. Festival of lijkt het je een gaaf idee? Geef je dan op voor de JongerenRaad! Vermeld je naam, mailadres, telefoonnummer en het idee waar je mee aan de slag wilt duidelijk in de mail.

Aanmelden Jongerenraad

 

JongerenLab

Een jongerenlab waar oplossingen worden bedacht voor aardbevingen, om deze tegen te gaan en hier mee om te gaan! Een lab waar echt ideeën getest en gemaakt worden. Was jij de bedenker van dit idee tijdens het JOT. Festival of lijkt het je een gaaf idee? Geef je dan op voor de JongerenLab! Vermeld je naam, mailadres, telefoonnummer en het idee waar je mee aan de slag wilt duidelijk in de mail.

Aanmelden JongerenLab

 

StreetArt in de provincie

Ben jij een kunstenaar in de dop? Heb jij toffe plekken voor graffiti in jouw buurt? Heb jij de workshop Graffiti gevolgd tijdens het JOT Festival en ben jij geïnspireerd? Of wil je meedenken of StreetArt in de provincie? Geef je dan op voor StreetArt! Vermeld je naam, mailadres, telefoonnummer en het idee waar je mee aan de slag wilt duidelijk in de mail.

Aanmelden StreetArt