Nieuws
24 september eerste bijeenkomst vervolg JongerenTop

De JongerenTop was een geweldig succes! En zoals al eerder aangekondigd was dit nog maar het begin! Voor het vervolg van de JongerenTop gaan we op op 24 september met jongeren aan de slag met de ideeën die tijdens het JOT. Festival zijn bedacht.

Tijdens het festival hebben ruim 60 jongeren zich aangemeld om te helpen bij het realiseren van deze ideeën. Op de 24ste gaan we aan het werk. 

Dit zijn de thema’s:
Ontmoeten/ omgaan met elkaar
Invloed
Voorzieningen
School/ onderwijs/ werk
Meer groen
Minder plastic
Klimaat/ groene energie
Veiligheid

Naast deze thema’s en de ideeën waarop gestemd is wordt er ook gewerkt aan het realiseren van een aantal zogeheten pareltjes. Klik hier voor de pareltjes. 

Ga naar de complete samenvatting van 7 juni

Ben je tussen de 12-18 jaar of ken je iemand tussen de 12-18 jaar uit het aardbevingsgebied? Je kunt je aanmelden voor het vervolg om zo bij te dragen aan de realisatie van de dromen die tijdens het JOT. Festival zijn bedacht. Stuur hiervoor een mail naar info@jongerentopgroningen.nl t.a.v. Marian.

Mail Marian

P.s. deze bijeenkomst vindt plaats bij De Hoven (Locatie: Zorgcentrum Alegunda, Professor H.J.A.F. Boermastraat 2, 9781 JS Bedum), één van onze mogelijkmakers. Dank daarvoor!