18+, ambassadeurs, Nieuws, organisaties
Ik ben ouder dan 18 jaar (of werk bij een organisatie)

Ambassadeurs

Gedurende het hele traject van de JongerenTop werken we samen met ambassadeurs; scholen, overheden, bedrijven, ondernemers, zorginstanties, sport en cultuurverenigingen en andere organisaties en mensen die het gedachtegoed van de JongerenTop omarmen. Deze ambassadeurs dragen de JongerenTop een warm hart toe, helpen en ondersteunen waar dit kan in financiën, natura en/ of kennis en dragen uit dat zij kinderen en jongeren een stem willen geven. Deze ambassadeurs zijn om drie redenen van groot belang:

  • Voor het handelingsperspectief van de adviezen die de kinderen en jongeren formuleren in de aanloop van de JongerenTop, tijdens de JongerenTop zelf en in het nazorg traject.
  • Waar dit kan willen we jongeren koppelen aan deze ambassadeurs. Bijvoorbeeld voor stages, kennismaking of om concreet mee te denken in beleid en uitvoering van die organisatie. Zo krijgen jongeren een duurzame stem bij organisaties en in de hele samenleving.

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar marian@jongerentopgroningen.nl en we gaan graag met je in gesprek hoe en wat jij of jouw organisatie kan bijdragen!

Weten wie er al meedoen? Kijk op onze ambassadeurspagina!